2022 apple wwdc
Okuma Süresi
1 dakika

2022 Apple WWDC 6-10 Haziran tarihleri arasında önceki yıllardan alıştığımız üzere tamamen çevrimiçi formatta yapılacak. Detaylar haberimizde.

Apple, yaklaşmakta olan Dünya Çapında Geliştirici Konferansı (WorldWide Developer Conference, çoğunlukla WWDC olarak bilinir) için davet göndermeye başladı. Bu etkinlik genellikle Haziran ayında gerçekleştiriliyor. Ayrıca etkinlik geliştirici odaklı olsa da yeni iOS sürümü tanıtıldığı için tüketiciler açısından da ilginç.

2022 Apple WWDC, 6 Haziran – 10 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Konferans bir kez daha, önceki yıllardan alıştığımız üzere çevrimiçi formatta gerçekleşecek ve tüm geliştiricilerin katılımı ücretsiz olacak. iOS, iPadOS, macOS, watchOS ve tvOS’un yeni sürümleriyle ilgili ayrıntıları duymayı bekliyoruz.

Apple, geliştirici topluluğunun şu anda 30 milyon kişi ile  oldukça güçlü olmasıyla övünüyor. Apple, çevrimiçi konferansa ek olarak, geliştiriciler ve öğrenciler için 6 Haziran’da Apple Park’ta özel bir güne ev sahipliği yapacak. Davetliler o gün açılış konuşmasını ve State of the Union videolarını çevrimiçi toplulukla birlikte izleyecekler.

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmak için tıklayın!

İlginizi çekebilir:

Samsung Galaxy Z Fold4 3x telefoto kamera ile gelebilir

Mercedes-Benz eCitaro G zorlu kış testinde hünerlerini sergiliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz