2000-2500 TL akıllı telefon
Okuma Süresi
3 dakika

2000-2500 TL fiyat aralığında alınabilecek akıllı telefonları sizler için listeliyoruz. 

Temmuz ayına giriş yaparken bu fiyat bandında telefon arayışı içerisinde olanlar için dört uygun fiyatlı akıllı telefonu paylaşıyoruz. Teknik özellik, tasarım ve fiyat detaylarını inceleyebileceğiniz listede farklı firmaların cihazları bulunuyor.

TCL Plex

Ülkemizde 3.499 Türk Lirası fiyat etiketi ile tanıtıldığında eleştirilerin odağında olan TCL Plex modelinin tanıtımından 8 ay sonra fiyatında düşüşü görüldü. 2.369-2.400 TL fiyat etiketi ile piyasada bulunması mümkün olan model Snapdragon 675 yonga seti ile beraber geliyor. PUBG Mobile ve Call of Duty Mobile gibi oyunları orta grafikte rahatlıkla oynatabilen TCL Plex, 6GB RAM ve 128 GB dahili hafızaya sahip. 6.53 inç boyutunda FHD+ IPS panel kullanan cep telefonu, sağ üst tarafa konumlandırılmış delikli formdaki ön kamera ile birlikte geliyor. Cihazın 3820 mAh gücündeki bataryası ise 18W hızlı şarj sistemini destekliyor.

2000-2500 TL TCL Plex

Telefonun kamera paketinde ise arka tarafta yatay olarak sıralanmış üç, ön tarafa delikli ekran formuna gizlenmiş bir adet selfie kamerası bizleri karşılıyor. Cihazın ana kamerası 48MP çözünürlüğünde. Sahip olduğu yüksek çözünürlük ile fotoğraf yakınlaştırmalarında daha az kalite kaybı sunan ana kamera 4K video kaydı destekliyor. Ana kameranın sağına ve soluna 16MP çözünürlüğünde 123 derece geniş açı lensi ve düşük ışıkta daha iyi fotoğraf çekmenize olanak sağlayan f1/8 diyafram açıklığına sahip 2MP kamera eşlik etmekte.

Xiaomi Redmi Note 9

Redmi Note serisi dünyada yakaladığı yüksek satış rakamları ile rekor kırmaya devam ediyor. Bu yıl tanıtılan Redmi Note 9 modeli uygun fiyatı ile birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. 2.580 Türk Lirası bandında bulunabilen Redmi Note 9 modeli gücünü Meditatek Helio G85 işlemcisinden alıyor. Mali-G52 MC2 grafik birimi ile güncel oyunları oynatabilen akıllı telefonda 3GB RAM ve 64 GB dahili depolama bulunuyor. Farklı satış varyasyonları ile fiziksel ve çevrimiçi mağazalarda bulanabilen Note 9 modeli, 6.53 inç boyutunda FHD+ ekrana sahip.

Telefonun arkasına yerleştirilen dörtlü kamera kurulumunda 48MP ana kamera bulunuyor. 4K çözünürlükte 30 kare videolar çekmenize imkan sunan ana kamara yüksek çözünürlüğü sayesinde yakınlaştırmada daha az kalite kaybı yaşatıyor. Ana kameraya 8MP geniş açı, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik algısı yaratan lens eşlik ediyor. Böylelikle arka planı bulanıklaştırabildiğiniz fotoğrafları Redmi Note 9 modeli ile çekeyebiliyorsunuz. Telefonun ön kamerası ise delikli ekran formunda sağ üst kısıma yerleştirilmiş. FHD çözünürlükte 30 kare videolar çekebildiğiniz selfie kamerası ise 13MP çözünürlüğünde.,

Samsung Galaxy M30

Samsung, mart ayında çıkardığı Galaxy M30 modeli ile uygun fiyata yüksek pil gücü sunabilen telefonlarına bir yenisini daha ekledi. 5000 mAh batarya gücü ile iki güne yakın kullanım imkanı sunan telefon gücünü Exynos 7 7904 işlemcisinden alıyor. Güncel oyunları düşük-orta grafikte açan akıllı telefon Geekbench sentetik testinden tekli çekirdekte 1321 çoklu 4205 çekirdtekte puan almayı başardı. 6.4 inç boyutunda damla çentik formuna sahip ön panel Super AMOLED ile birlikte ekran deneyiminde rakiplerinden bir adım önde. 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneği ile 2.525 TL fiyat etiketi bulunan telefon Antutu Benchmark testinden 107.900 Puan almayı başardı.

Telefonun arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış üç kamera bulunuyor. 16 MP çözünürlüğündeki ana kamera 16MP çözünürlüğünde. Rakiplerinde bulunan 4K video kayıt yetenği Galaxy M30 modelinde bulunmuyor. 1080p FHD çözünürlükte 30 kare video çekmenize imkan sunan ana kamera f/1.9 diyafram açıklığında. Telefonun arka tarafında bulunan ikinci kamera ise geniş açılı fotoğraflar çekmenize imkan sunuyor. 5MP çözünürlüğündeki bu kamera ekstra geniş açı kabiliyetiyle 123 derece görüş alanı sunuyor. Cihazın arka tarafındaki üçüncü lens ise arka planı bulanık fotoğraflar çekmenize yardımcı olan 5MP çözünürlüğünde bokeh kamerası. Telefonun damla çentik formuna konumlandırılmış selfie kamerası ise 16MP. 1080P 30 karede videolar çekebilen lens f/2.0 diyafram açıklığında.

Honor Play

Honor, Ağustos 2018’de tanıttığı Honor Play modeli ile mobil platformdaki genç oyunseverlerin dikkatini çekmeyi başardı. Hisilicon Kirin 970 işlemcisi ile rakipleri gibi güncel e-spor oyunlarını oynatabilen telefonda 4GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Geekbench sentetik testi tekli çekirdekte 362 puan çoklu çekirdekte 1468 puan alan Honor Play, Antutu Benchmark testinden ise 251,237 puan aldı. Telefonun ön tarafına bakıldığına iPhone cihazlarda gördüğümüz çentik formatının yuvarlatılmış hali bizleri karşılıyor. Ön kamera ve sensörlerin bulunduğu alana 6.3 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran eşlik ediyor. FHD+ çözünürlükteki panel %83 ekran-kasa oranı sunuyor.

Telefonun arka kısmında dikey olarak yerleştirilmiş iki kamera, flaş ve fiziksel parmak izi okuyucusu bulunuyor. 16 MP, f/2.2 diyafram açıklığına sahip ana kamera 4K çözünürlükte 30 kare videolar çekebiliyor. Telefonun ikincil kamerası ise 2MP çözünürlüğünde. Arka planı bulanıklaştırma görevini üstlenen 2MP çözünürlüğündeki derinlik lensi f/2.2 diyafram açıklığında. Telefonun ön kamerası 16MP çözünürlüğünde. Rakiplerinde olduğu gibi FHD çözünürlükte 30 kare video çekebilen selfie kamerası 16MP çözünürlüğünde ve f/2.0 diyafram açıklığında.

Turbo Sevgiliniz Oldu mu? 250 Bin Dolara Uzaya Gidiyoruz – DigiToll #21

İlginizi çekebilir:

Merakla Beklenen Telefon – Redmi Note 9 Pro Kutu Açılımı

PUBG Mobile Nasıl Daha İyi Oynanır? PUBG Mobile Tüyoları

iOS 14 Beta ve WWDC 2020’deki Yenilikler – Pazar Sohbeti #12

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz