2020 Apple Müzik Ödülleri
Okuma Süresi
1 dakika

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘2020 Apple Müzik Ödülleri (Apple Music Awards)’, sahiplerini buldu. Sanatçıların 5 farklı kategoride ödül aldığı etkinlikte, yılın en iyi şarkısı ‘Roddy Ricch’in ‘The Box’ı oldu.  

Yılda bir kez düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ‘2020 Apple Müzik Ödülleri (Apple Music Awards)’, sahiplerini buldu. Platformda yer alan şarkı ve sanatçıların 5 farklı kategoride ödül aldığı etkinlikte; ‘Yılın Eİyi Şarkısı, ‘Roddy Ricch’in ‘The Box’ isimli şarkısı oldu. Bununla birlikte; dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, ‘Yılın Söz Yazarı’ olurken Lil Baby ise ‘Yılın Küresel Sanatçısı’ ödülüne layık görüldü.  

ABD’li teknoloji devi; 14 Aralık tarihinden itibaren Apple Music, Apple TV ve Apple Music TV platformları üzerinden 1 hafta boyunca kutlama etkinlikleri düzenleneceğine işaret etti. Söz konusu etkinliklerin; canlı performanslar, hayran etkinlikleri ve röportajlar gibi birçok içerikten oluşacağı belirtildi. Diğer yandan; ‘Apple Müzik Ödülleri’, geçen sene ilk kez ‘Steve Jobs Sahnesi’nde gerçekleştirilmişti. 18 yaşındaki ABD’li şarkıcı ve söz yazarı Billie Eilish, ödül törenine damgasını vuran isim olmuştu.  

İşte 2020 yılının ‘Apple Müzik Ödülleri’ kazananları! 

2020 Apple Müzik Ödülleri Kazananları

Aktarılan detaylara göre; ‘Apple Müzik Ödülleri’nde kazananlar, editoryal seçimler ve istatistiklerden toplanan veriler birleştirilerek belirleniyor. ‘En İyi Şarkı’ ve ‘En İyi Albüm’ ödüllerinde, ‘Apple Music’ abonelerinin yıl boyunca en çok dinledikleri şarkı ve albümlerden elde edilen veriler önemli bir yer tutuyor. 5 kategoride 2020 yılının ‘Apple Müzik Ödüllerikazananları ise şu şekilde: 

  • Yılın Küresel Sanatçısı: Lil Baby 
  • Yılın “Nefes Kesici” Sanatçısı: Megan Thee Stallion 
  • Yılı Söz Yazarı: Taylor Swift 
  • Yılın En İyi Şarkısı: Roddy Ricch – The Box 
  • Yılın En İyi Albümü: Roddy Ricch – Please Excuse Me for Being Antisocial 

Teknoloji haber bülteni DigiToll‘ü izlemek için tıklayınız.

İlginizi çekebilir:

2020 Apple Tasarım Ödülleri, Sahiplerini Buldu! 

72. Emmy Ödülleri Kazananları Belli Oldu! 

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahipleri Belli Oldu! 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz