League of Legends
Okuma Süresi
1 dakika

2021 League of Legends Türkiye Büyük Finali ödül kazandı. Kazanılan ödüle ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği tarafından düzenlenen ve birçok kategoride markaların değerlendirildiği 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde, Riot Games Türkiye,  HeyMo The Experience Design Company ile beraber düzenlediği “2021 League of Legends Türkiye Büyük Finali” etkinliğiyle “E-5 Spor Pazarlaması Aktiviteleri” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye Büyük Finali 2021, marka ile seçilen branşın ilişkilendirilmesindeki konumlama, spor odaklı etkinlik stratejisi, doğrudan pazarlama teknikleri ve uygulamaları, spor endüstrisine olan katkısı, kaç kişiye ulaşıldığı, etkinliğin içeriği ve proje sonrasında marka algısındaki değişiklik gibi kriterlere göre değerlendirilerek ödül almaya hak kazandı.

Riot Games Türkiye bu ödülle birlikte, organize ettiği Türkiye Büyük Finalleri ile son 5 yıldaki 15. ödülünü almış oldu.

Riot Games Hakkında:

Dünyanın en oyuncu odaklı şirketi olmak için çalıştığını belirten Riot Games, 2006 yılında kuruldu. Şirketin 2009 yılında çıkardığı League of Legends her ay 100 milyonun üzerinde oyuncu tarafından oynanıyor. Riot Games, topluluğun temelini oluşturan oyuncular için League of Legends deneyimini geliştirmek ve iyileştirmek adına oyunu geliştirmeye devam ediyor.

League of Legends Hakkında:

League of Legends tempolu, rekabete dayalı çevrimiçi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends sık sık güncellenen içeriği ve maç mantığıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun kendi seviyesindeki rakiplerle karşılaştığı bir oyundur.

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmayı unutmayın!

İlginizi Çekebilir:

TEMSA MD7 Plus, İspanya’da Yılın Midibüsü ödülünü aldı

Samsung Galaxy S22 ve S22+ tanıtıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz