Galaxy Note 20 vs Galaxy Note 10
Okuma Süresi
1 dakika

Kısa bir süre önce “Galaxy Unpacked” etkinliğinde tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 akıllı telefon modelinin ilk kullanım testi ve “Galaxy Note 20 vs Galaxy Note 10” karşılaştırma videosu, Tekno Safari YouTube kanalında yayınlandı. Tekno Safari editörleri; videoda cihazın tasarımını, donanımını, batarya ömrünü, kamerasını ve Galaxy Note 10’dan farklarını anlattı.  

Kısa bir süre önce “Galaxy Unpacked” etkinliğinde tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 akıllı telefon modelinin ilk kullanım testi ve “Galaxy Note 20 vs Galaxy Note 10” karşılaştırma videosu, Tekno Safari YouTube kanalında yayınlandı. Tekno Safari editörleri; videoda cihazın ilk kullanım testine ilişkin detayları, tasarımını, donanımını, batarya ömrünü ve kamerasını anlattı. Bununla birlikte; Galaxy Note” ailesinin aynı segmentteki bir önceki üyesi “Samsung Galaxy Note 10” ile cihazın, kısa bir karşılaştırması da yapıldı. Detaylar videoda!

6.7 inç “Super AMOLED” FHD+ panelle piyasaya sürülen Samsung Galaxy Note 20, 60 Hz ekran tazeleme oranı sunuyor. Cihaz; “Mistik Bronz”, “Mistik Yeşil” ve “Mistik Gri” renk seçenekleriyle raflardaki yerini alıyor. Arka gövdesinde üçlü bir kamera kurulumu bulunan telefonun; 64 MP’lik ana kamerasına, 2 adet 12 MP’lik ekstra geniş açı ve telefoto lens eşlik ediyor. 4300 mAh gücünde bir bataryası bulunan Samsung Galaxy Note 20, 25W’a kadar hızlı şarjı da destekliyor. Kutusundan “Android 10” işletim sistemiyle çıkan cihaz ayrıca, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunduruyor. Diğer yandan model, gücünü “Samsung Exynos 990” işlemci modelinden alıyor.  

Teknoloji dünyasındaki en yeni cihazların incelemelerini ve dijital dünyada olup bitenleri kaçırmamak için Tekno Safari YouTube kanalına abone olmayı unutmayın!       

Teknoloji haber bülteni DigiToll‘ü izlemek için tıklayınız.

İlginizi çekebilir:

OPPO A72 DETAYLI İNCELEME – Kamera ve Oyun Performansı Nasıl? (Video) 

Huawei MateBook D14 İnceleme ve Oyun Testi Videosu Yayında! 

Samsung Galaxy Watch 3 İnceleme (Video)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz