1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar
Okuma Süresi
3 dakika

Sizler için hazırladığımızı bluetooth kulaklık öneri listelerimizde bu kez, 1000 ile 15000 TL arası ürünlerle karşınızdayız. İşte; ‘1000 ile 1500 TL arası bluetooth kulaklık önerileri.’ ‘1500 TL altı en iyi bluetooth kulaklıklar.’ ‘1000 TL bluetooth kulaklıklar.’ ‘1000 ile 1500 TL’ye alınacak en iyi bluetooth kulaklıklar.’ ‘1500 TL bluetooth kulaklıklar.’ ‘1000 TL’lik bluetooth kulaklıklar.’

Samsung, Sony, Oppo olmak üzere 1500 TL altı en iyi 5 bluetooth kulaklıkları sizler için listeledik. Teknik özelliklerine ve kullanıcı değerlendirmelerine değindiğimiz ürünlerin, satın alabileceğiniz net fiyatlarını eklemeyi de ihmal etmedik. İşte; ‘1000 ile 1500 TL arası bluetooth kulaklık önerileri.’ ‘1500 TL altı en iyi bluetooth kulaklıklar.’ ‘1000 TL bluetooth kulaklıklar.’ ‘1000 ile 1500 TL’ye alınacak en iyi bluetooth kulaklıklar.’ ‘1500 TL bluetooth kulaklıklar.’ ‘1000 TL’lik bluetooth kulaklıklar.’

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

 

  • Samsung Galaxy Buds Pro
  • Sony WF-SP800NW.CE7
  • Jabra Elite Active 75T 
  • Sony WF-SP800N 
  • Oppo Enco W51
Samsung Galaxy Buds Pro

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

1500 TL altı en iyi bluetooth kulaklıklar listemizde ilk sırada Samsung Galaxy Buds Pro yer alıyor. 5.0 bluetooth versiyonuna sahip olan ürün, kullanıcılara aktif gürültü engelleme, çift telefon desteği, suya ve tere dayanıklılık özellikleri sunuyor. Her sesi üst düzey kalitede sunduğunu ortaya koyan kulaklıkta, üç mikrofon yer alıyor. Bu özelliği de görüşmelerinizde karşınızdaki kişiyi oldukça net duymanız için yeterli olacaktır. Ürünü, satın alan ve deneyimleyen kullanıcıların yorumlarına bakıldığında ise genel olarak bir memnuniyet söz konusu. Cihazla ilgili kullanıcı geri dönüşlerini incelediğimizde, ses kalitesi ve seviyesi bakımından gayet yeterli olduğu, rüzgarlı ortamda telefon görüşmelerinin rahat gerçekleştirildiği, kulağa tam oturduğu ve kablosuz olması nedeniyle kulaktan düşecek bir ürün olmadığı yönünde yorumlarla karşılaştık.
Sony WF-SP800NW.CE7

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

Listemize, Sony WF-SP800NW.CE7 kulaklık ile devam ediyoruz. Şu an için bazı sitelerde 1000 TL indirimli fiyatıyla satın alabileceğiniz ürünün, aktif gürültü engelleme, suya ve tere dayanıklılık özellikleri bulunuyor. Hızlı şarj desteği sunan cihaz,18 saate varan, gürültü engelleme özelliğini kapattığınızda ise 26 saate varan dinleme deneyimi yaşatıyor. Yıkanabilir ve toza karşı dayanıklı olan kulaklığın diğer özellikleri arasında, kulağa tam oturma, kullanıcı hareket ettiğinde kulaktan kayma veya düşme yapmama, 4 ayrı boy silikon kulaklık başlığı, uyarlanabilir ses kontrol özelliği sayesinde koşu, yürüyüş, bekleme, seyahat gibi bulunduğunuz ortama göre sesi ayarlama, 6 mm sürücü yer alıyor. Özellikle müzik dinleyerek spor yapmayı sevenler için tavsiye edilebilecek bir ürün olan kulaklığın, sürücü küçüklüğüne rağmen ses kalitesinin iyi olduğu, kalabalık bir ortamda görüşme yapıldığında karşı tarafla iletişim sorunu olmadığı yönünde kullanıcı yorumları bulunuyor.
Jabra Elite Active 75T 

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

Küçük bir tasarıma sahip olan Jabra Elite Active 75T, su ve toz geçirmez özelliğini taşıyor. Dolayısıyla bu yönüyle özellikle sporcular için önerilebilir nitelikte bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Kulaklıkta isterseniz çevre sesi yok ediyor isterseniz de dışarıdaki seslerin giriş yapmasını sağlayabiliyorsunuz. 7,5 saate kadar aralıksız dinleme deneyimi sunan kulaklık toplamda 28 saate kadar kullanılabiliyor. Aynı zamanda 15 dakika boyunca bağlantı olmadığı veya 60 dakika kullanılmadığında otomatik olarak kapanıyor. Çoklu bağlantı desteği de sunan cihazın bluetooth versiyonu ise 5.0. Kullanıcı değerlendirmelerinde de genel olarak kullanıcıların da ses kalitesi bakımından beğenilen bir ürün.
Sony WF-SP800N 

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

Yazımızda önerdiğimiz bir diğer ürün olan Sony WF-SP800N bluetooth kulaklık; 26 saat kullanım süresi, küçük bir tasarım, çift telefon desteği ile çoklu kullanım, gürültü engelleme, suya ve tere dayanıklılık özellikleriyle karşımıza çıkıyor. Bluetooth 5.0 versiyona sahip olan cihaz, kullanıcı değerlendirmelerinde de fiyat, performans açısından beğenilen ürünlerden biri.

Oppo Enco W51

1500 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklıklar

1500 TL altı en iyi bluetooth kulaklıklar listemizi, Oppo Enco W51 ile sonlandırıyoruz. İndirimli fiyatıyla 1.334 TL’ye satın alınabilen ürün, 6 mikrofona sahip. Toz ve su geçirmez bir tasarım özelliğini taşıması nedeniyle de açık veya kapalı alanlarda spor aktiviteleri yapanlar için önerilebilir bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte sezgisel dokunma özelliğine sahip olan cihaz, kullanıcılara telefonda bağlantıyı durdurma, şarkıları atlama, çağrıları cevaplama, sonlandırma ve sesli asistanı çağırma gibi deneyimleri sunuyor. Aynı zamanda, cihazın bas seslerinin genel olarak beğenilmediği fakat aktif gürültü engelleme özelliğinin memnun ettiği yönünde kullanıcı yorumları da mevcut.

İlginizi çekebilir:

Samsung Galaxy A52s Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

1500 TL ile 2000 TL Arası Bluetooth Kulaklık Önerileri

Sahte WhatsApp, içinde hiçbir şey olmayan uygulama ve işsizler için en saçma uygulamalar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz