twitch-2021-en-cok-izlenen-oyun-teknosafari
Okuma Süresi
1 dakika

Popüler canlı yayın platformu Twitch, 2021 yılı istatistiklerini paylaştı. 2021 yılında Twitch üzerinde en çok izlenen oyun belli oldu.

Twitch içerisinde her yıl hangi oyunun kaç saat izlendiğini paylaşan Rainmaker ve StreamElements State, 2021 yılında en çok izlenen oyunların istatistiklerini paylaştı. Paylaşılanlara göre geçtiğimiz yıl 800 milyon saat izlenen GTA V, 2021 yılında da zirvedeki yerini korudu.

2013 yılında PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkış yapan GTA V, sonrasında PC kullanıcıları ile de buluşmuştu. Geçtiğimiz yıl 800 milyon saat izlenme ile Twitch içerisinde en çok izlenen oyun olan yapım, bu sene de 1. olarak yılı kapattı. GTA V, 2020 yılındaki izlenme süresini neredeyse 3’e katlayarak 2.1 milyar saat boyunca izlendi.

Saat bazında en çok izlenen oyun olan GTA V, kategori bazında ise ikinci oldu. En çok izlenen kategori ‘Sadece Sohbet (Just Chatting)’ iken GTA V, ikinci sırada yer aldı.

GTA V’in ardından ise popüler MOBA oyunu League of Legends geldi. League of Legends, 2021 yılı boyunca 1.8 milyar saat izlenme süresine ulaştı. Ardından ise Fortnite, Valorant, Minecraft, Call of Duty: Warzone, Counter Strike: Global Offensive, Apex Legends ve Dota 2 oldu.

2021 yılında piyasaya sürülen oyunlar arasında ise en çok izlenen yapım Amazon’un MMO oyunu New World oldu. New World, çıkışından bu yana 250 milyon saat izlenme süresine ulaştı.

İlginizi Çekebilir:

HBO Max yakında Türkiye ‘de yayınlanacak

Boeing ve Airbus, 5G teknolojisinin ertelenmesini istiyor 

2021 yılında en çok ziyaret edilen web siteleri açıklandı

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz