2000 mb/saniye Hıza Sahip Sandisk Extreme Pro V2 Tanıtıldı
Okuma Süresi
2 dakika

Western Digital Corp. önceki nesillere göre neredeyse 2 kat daha fazla hız sunan yeni SanDisk taşınabilir SSD’yi tanıttı. Mobilite ve yüksek kaliteli içerik taleplerine ayak uydurmak için üretilen Sandisk Extreme Pro V2 taşınabilir SSD, 2.000 mb/saniye yazma ve okuma hızına sahip. Sürücü, bu hız ile yüksek boyutlu dosyaların saniyeler içinde aktarılmasına imkan tanıyor 

Yüksek hız, güvenlik ve maksimum depolama hedefiyle yola çıkan Sandisk, yeni ürünlerini tanıttı. Profesyonel fotoğrafçılar ve videographer’lar gibi hem mobil hem de yüksek çözünürlük ve boyutlarda içerik üretenler için geliştirilen yeni ürünler, okuma ve yaz hızı ile oldukça iddialı. Sandisk Extreme Pro V2 taşınabilir SSD, saniyede 2.000 mb okuma ve yazma hızı vadediyor.

Düzenlenen etkinlikte ortalama 3 GB boyuta sahip bir dosyanın 2 saniye gibi kısa bir sürede aktarıldığı gözlemlenirken, sürücünün profesyonel kullanıcılar için zamandan oldukça tasarruf sağlayacağını söylemek mümkün.

Kutusundan Type-C kablo ve Type-A başlık ile çıkan Sandisk Extreme Pro V2 taşınabilir SSD, tasarım olarak bir önceki nesilden tasarım olarak ayrışmıyor. Sürücü, bir önceki nesilde olduğu gibi silikon kaplama ve dövme alüminyum gövde ile tüketicinin karşısına çıkıyor. Sürücünün sahip olduğu alüminyum gövde ısınma ve yanma sorununun önüne geçerken, dosyaların güvenle depolanmasını ve saklanmasını sağlıyor. SSD, sahip olduğu silikon kaplama ile hem darbelere hem de suya karşı dayanıklı.

2 TB’a* varan kapasitelere sahip olan yeni NVMe™ sürücüler, 4K ve 8K çekimleri kolayca gerçekleştirmek ve taşımak için oldukça ideal.  Sürücü, aynı zamanda parola koruması ve 256-bit AES donanım şifrelemesine yükseltme ile içeriğin güvende tutulmasına imkan tanıyor.

Sağlam ve Güçlü SSD Performansı

sandisk extreme pro v2 özellikleri

Profesyonellere yönelik tasarlanan yeni SanDisk taşınabilir SSD, sahip olduğu güvenlik ve hız ile hem mobil çalışma imkanı tanıyor hem de dosyalara yer açıyor. Sürücü, yüksek boyutlu dosyaların saniyeler içerisinde aktarılmasına olanak tanıyor. USB 3.2 Gen teknolojisi ile hızlı aktarım konusunda oldukça kolaylık sağlıyor. Ayrıca kullanıcıların doğrudan diskten düzenleme yapabilmesi de mümkün oluyor. Bu da zamandan tasarruf edilmesini ve bilgisayarın dahili depolama alanının rahatlatılabilmesini sağlarken küçük bir kesinti ile tam kare düzenleme yapılabilmesini de mümkün hale getiriyor.

IP55 sertifikasına sahip olan sürücü, iki metreye kadar mesafeden düşmeye karşı koruma, suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor. Cüzdan boyutundaki, kompakt ve hafif yapısıyla dikkat çeken sürücü, hızdan kazandırdığı gibi bu yapısıyla alandan da tasarruf sağlıyor.

SanDisk Extreme Taşınabilir SSD

Etkinlikte ayrıca SanDisk Extreme Taşınabilir SSD hakkında detaylar da paylaşıldı.  1050MB/saniyeye** kadar okuma ve 1000MB/saniyeye** kadar yazma hızlarına sahip  olan cihaz da Pro modelinde olduğu gibi IP55 sertifikasına sahip. Sürücü iki metreye kadar mesafeden düşmeye karşı koruma ve IP55 su ve toz direncine sahip.

Sandisk Extreme Taşınabilir SSD, PC veya dizüstü bilgisayara aktarmanın yanı sıra USB Type-C™ girişi olan akıllı telefonlar ve tabletlerle de uyumlu.

Fiyatlandırma ve Ürünün Kullanılabilirliği

SanDisk Extreme ve SanDisk Extreme PRO V2 taşınabilir SSD modelleri için henüz Türkiye fiyatları açıklanmadı.

İlginizi Çekebilir:

SanDisk Extreme Pro SSD İnceleme Videosu Yayında! 

HES Kodu, Şehir İçi Toplu Taşıma Araçlarında da Zorunlu Hale Getirildi  

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz