2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri
Okuma Süresi
3 dakika

Sizler için hazırladığımız 2500 TL üzeri kulaküstü bluetooth kulaklık önerileri listemizle karşınızdayız. İşte; ‘2500 TL üzeri bluetooth kulaklık önerileri.’ 2500 TL üzeri kulaküstü bluetooth kulaklık önerileri.’ ‘2500 TL üzeri en iyi bluetooth kulaklıklar.’ ‘2500 TL üzeri bluetooth kulaklık.’

Kulaklıklar; toplu taşımalarda, işte ve hatta evde ihtiyaçlarımızdan biri haline geldi. Biz de Tekno Safari editörleri olarak 2500 TL üzeri bir fiyat belirledik ve en iyi kulaküstü bluetooth kulaklıkları listeledik. İşte; ‘2500 TL üzeri bluetooth kulaklık önerileri.’ 2500 TL üzeri kulaküstü bluetooth kulaklık önerileri.’ ‘2500 TL üzeri en iyi bluetooth kulaklıklar.’ ‘2500 TL üzeri bluetooth kulaklık.’

2500 TL Üzeri Bluetooth Kulaklık Önerileri

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

  • Apple AirPods Max
  • Beats Solo Pro Wireless
  • Sony WH-1000XM4S
  • Bowers & Wilkins Px7 Carbon Edition
  • Sennheiser Adapt 560 UC
  • Bang&olufsen Beoplay H9
  • Yamaha YH-E700A
Apple AirPods Max

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

2500 TL üzeri en iyi kulaküstü bluetooth kulaklıklar listemize, ilk sırada Apple Airpods Max ile başlıyoruz. Bazı online alışveriş sitelerinde şimdilik, 4.793 TL indirimli fiyatı ile satışta olan kulaklığın orijinal fiyatı ise 5.699 TL. Bluetooth versiyonu 5.0 olan kulaklığın aktif gürültü önleme özelliği ve çift telefon desteği mevcut. Kulaklığın diğer özellikleri arasında ise; üç adet mikrofon, aktif gürültü engelleme özelliği için 8 adet mikrofon, 20 saate kadar dinleme süresi, 5 dakika şarjla 1,5 saate kadar uzanan dinleme süresi, dinamik kafa izleme özelliği bulunuyor. Aktif gürültü engelleme ile şeffaf mod arasında geçişi sağlayan kulaklık, aynı zamanda 40 mm dinamik sürücülere sahip. Kafa takip özelliği sayesinde ise kulaklığı taktığınızda medya otomatik oynatılırken çıkardığınızda otomatik olarak duraklatılıyor.

Beats Solo Pro Wireless

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

Listemize sırada Beats Solo Pro Wireless kulaklık ile devam ediyoruz. Fiyatı 2.799 TL olan kulaklığın, aktif gürültü önleme özelliği bulunuyor. Şeffaf mod sunan kulaklık, 22 saate varan dinleme deneyimi yaşatıyor. Fakat gürültü önleme ve şeffaf mod özelliğini kapattığınızda ise dinleme süresi 40 saate ulaşıyor. 10 dakikalık şarjda 3 saat kullanım süresine ulaşan bluetooth kulaklıkta, diğer ürünlerde olduğu gibi çift telefon desteği, suya ve tere dayanıklılık özelliği bulunmuyor.

Sony WH-1000XM4S 

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

Aktif gürültü önleme özelliği, çift telefon desteği ve 5.0 bluetooth versiyonu ile 2500 TL kulaküstü bluetooth kulaklık önerileri arasında sırada Sony WH-1000XM4S ile devam ediyoruz. Fiyatı 3.919 TL olan kulaklık, bazı online alışveriş sitelerinde 2.903 TL indirimli fiyatıyla satışta bulunuyor. Her kulaklığın başında iki mikrofonlu çift gürültü sensörü teknolojisi yer alıyor. 40 mm sürücülere sahip olan kulaklık, 40 kHz’e kadar frekans aralığı üretebiliyor. Bununla birlikte konuşmaya başladığınızda müzik otomatik olarak duraklatılıyor. Sohbetiniz bittiğinizde ise müziğiniz otomatik olarak tekrar çalmaya başlıyor. 30 saatlik pil ömrü bulunan kulaklığı, 10 dakika şarj ettiğinizde 5 saatlik kullanım imkânı sağlıyor.

Bowers & Wilkins Px7 Carbon Edition
2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

Bowers & Wilkins Px7 Carbon Edition bluetooth kulaklığın özellikleri arasında; 30 saate kadar kesintisiz dinleme, 15 dakikalık hızlı şarj ile 5 saat oynatma süresi, 43,6 mm sürücüler, kulaklığı kaldırınca otomatik olarak müzik durdurma, 10 kHz ile 30 kHz frekans aralığı, 3,5 mm ses kablosu, 5.0 bluetooth versiyonu ve aktif gürültü önleme yer alıyor.

Sennheiser Adapt 560 UC 

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

4 mikrofona ve 46 saate kadar süren pil ömrüne sahip olan Sennheiser Adapt 560 UC’nin daha çok ofis içi kullanıma elverişli olduğunu söyleyebiliriz. Gürültülü ortamlarda odaklanmak için ANC özelliğini kullanabileceğiniz kulaklık böylece gürültülü ve açık bir ofiste daha rahat odaklanma imkânı sağlıyor. Kafa bandına gizlenebilir mikrofon koluna sahip olan kulaklık, cihazlar arasında geçiş sağlayarak aynı anda çok noktalı bağlantılı özelliği de sunuyor.

Bang&olufsen Beoplay H9 

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

5.559 TL fiyatıyla listemizdeki en pahalı kulaküstü bluetooth kulaklıklardan biri olan Bang&olufsen Beoplay H9’da, kullanıcılara aktif gürültü önleme, 5.0 bluetooth versiyon, suya, tere dayanıklılık, ses seviyesine bağlı olarak 18 saate kadar çalma süresi, 20 Hz ile 22 Hz frekans tepkisi ve 4.2 bluetooth bağlantı özellikleri mevcut. Bununla birlikte, dokunmatik kontrolü ile müzikleri değiştirebiliyor, aramalarınızı cevaplayabiliyor ve ses seviyesini değiştirebiliyorsunuz. Şarjınız bittiğinde 35 mm ses jak’ı ile kablolu olarak kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Yamaha YH-E700A 

2500 TL Üzeri Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Önerileri

5.903 TL olan Yamaha YH-E700A, listemizdeki en pahalı kulaklık. Aktif gürültü önleme, 5.0 bluetooth versiyon, suya ve tere dayanıklılığı ile diğer kulaklıklarla aynı özellikleri sunuyor. Bunlardan farklı olarak ise, sesi gerçek zamanlı optimize ederek kullanıcıya ve ortama uyum sağlıyor. Ortam sesi özelliği ile çevrenizden ne zaman haberdar olmanız gerektiğini seçebiliyorsunuz. 35 saate kadar pil ömrü bulunan kulaklık, katlanır ve döndürülebilir bir tasarıma sahip. iOS ve Android uygulaması da indirebildiğiniz kulaklık ile Siri ve Google Asistant’ı etkinleştirebiliyorsunuz.

İlginizi çekebilir:

HarmonyOS İşletim Sistemli Huawei Watch 3 Pro Türkiye ’de Satışa Çıktı

Dünya Çapında 100 Milyon Telefonu En Hızlı Satan Marka Realme Oldu

Ekranı, ses deneyimi ve performansıyla iddialı: Samsung Galaxy Tab S7 FE inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz