Bu içeriği değerlendirin.
Okuma Süresi
3 dakika

Tekno Safari editörleri olarak bu haberimizde Deezer uygulamasıyla karşınızdayız. Adını mutlaka duyduğunuz fakat belki de hiç kullanmadığınız Deezer uygulamasını sizler için inceledik, üyelik ücretlerinden tüm özelliklerine kadar detaylı olarak anlattık. İşte; ‘Deezer nasıl kullanılır’? ‘Deezer uygulamasında şarkı dinleme’. ‘Deezer üyeliği ücretli mi’? ‘Deezer üyelik ücreti’. Detaylar haberimizde… 

Deezer üyelik işlemlerine de değindiğimiz haberimizde, fotoğraflar birlikte nasıl kullanıldığına yer verdik. Peki; ‘Deezer nasıl kullanılır’? ‘Deezer ayarlar’. ‘Deezer uygulamasında şarkı dinleme’. ‘Deezer üyeliği ücretli mi’? ‘Deezer üyelik ücreti’. 

Deezer Nasıl Kullanılır? 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

Deezer uygulamasında ilk olarak ‘kaydol’ işlemlerini yapıyorsunuz. 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

Bunun için; e-posta, şifre, kullanıcı adı ve cinsiyet bilgilerinizi giriyorsunuz.

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

Ardından karşınıza çıkan ekrandan sevdiğiniz müzik türleri arasından en çok dinlediğiniz, beğendiğiniz sanatçıları seçiyorsunuz. Böylece Deezer uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

Ana sayfada sağ üstte ‘ayarlar’ ifadesini göreceksiniz. Altta ise müzik, şovlar, favoriler seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Ayrıca uygulamaya giriş yaparken seçtiğiniz sanatçılara göre bir ana sayfa akışınız olacaktır. 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

Ayarlar ifadesine dokunduğunuzda takipçilerinizi ve takip ettiğiniz kişileri görebilirsiniz. Bunula birlikte hesap yönetiminizi ve Deezer premium üyeliğinizi yapabilirsiniz. Ayarlarda tercihler seçeneğine geldiğinizde, görüntü ve ses ayarlarını düzenleyebilirsiniz. Bildirimler aracılığıyla, müzik önerileri, beğendiniz sanatçılar, sosyal güncellemeler, dinleme alışkanlıkları, podcast önerileri, haberler, özel teklifler, yarışmalar, konserlerden bildirimler almayı aktif veya pasif olarak ayarlayabilirsiniz. Eğer Deezer Premium paketiniz varsa çevrimdışı modu aktif hale getirerek çevrimdışıyken de Deezer uygulamasını kullanabilirsiniz. Yine ayarlar ifadesinde içerik tercihleri seçeneğine geldiğinizde müstehcen içerik ayarlarından, bulunduğunuz ülkeden erişime kapalı olan şarkıları gizleyebilir ve müstehcen içeriğin önerilmemesini isteyebilirsiniz. Gizlilik ayarlarından ise reklam ve cihazınızla ilgili seçenekleri düzenleyebilirsiniz. Ayrıca, Deezer uygulamasından çıkış yapabilirsiniz. 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

Uygulamada altta gördüğünüz ‘müzik’ ifadesine geldiğinizde daha önce bahsettiğimiz gibi seçtiğiniz sanatçılara göre bir akış ve önerilerle karşılaşacaksınız. Bununla birlikte türlere göre müzik önerileri, popüler çalma listeleri, ambiyansa göre müzik, listeler kategorilerinde de müzik önerileri alıyorsunuz.  

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

‘Şovlar’ ifadesine dokunduğunuzda podcast önerilerini göreceksiniz. Akışta, size özel  podcast’ler, günün en iyi podcast’leri, koleksiyonlar, süreye, türe göre podcast’ler, popüler  podcast’ler, dünyanın her yerinden podcast’ler ve yayıncılardan podcast’ler olmak üzere çeşitli kategorilerde podcast dinleyebilirsiniz. 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

‘Favoriler’ ifadesinde ise sevdiğiniz, indirdiğiniz müzik ve podcast’leri göreceksiniz. İndirilen müziğinizi buradan görebiliyorsunuz. Sevdiğiniz şarkıları, albümleri, sanatçılar da burada saklanacaktır. Aynı zamanda kendi çalma listenizi oluşturabilirsiniz. 

Deezer Üyeliği Ücretli mi?

‘Ara’ ifadesine dokunduğunuzda sanatçı, şarkı veya podcast aramasını yazılı ve sesli olarak yapabilirsiniz. Çevrenizde çalan ve bilmediğiniz bir şarkıyı dinleterek hangi şarkı olduğunu Deezer uygulamasında bulabilirsiniz. Ayrıca akış sayfanızda olduğu gibi türler, ambiyanslar kategorilerinden de arama yapabilirsiniz.  

Deezer Uygulamasında Şarkı Dinleme 

Deezer Nasıl Kullanılır?

Deezer uygulamasında bir şarkıyı fotoğrafta gördüğünüz gibi ‘kalp’ simgesine dokunarak sevdiğiniz şarkılar arasına ekliyorsunuz. ‘Üç nokta’ simgesine dokunduğunuzda ise çalma listesine ekleyebilir, paylaşabilir, şarkı miksini başlatabilir, sanatçının sayfasına gidebilir, albüm sayfasını görebilir ve bu şarkıyı yazanlara bakabilirsiniz. ‘Ok’ simgesine dokunduğunuzda ise şarkıyı Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilir, WhatsApp ile bir arkadaşınıza gönderebilir veya durumunuzda paylaşabilirsiniz. Albümde ileri, geri giderek sanatçının istediğiniz şarkısına geçiş yapabilirsiniz. ‘Hoparlör’ simgesine dokunarak ses kalitesini ayarlayabilirsiniz. ‘Saat’ simgesine dokunduğunuzda ise 5 dakikadan 1 saate kadar uyku zamanlayıcısını ayarlayabilir veya kapatabilirsiniz. ‘Şarkı sözleri’ yazısına dokunduğunuzda da dinlediğiniz şarkının sözlerini görebilirsiniz.  

Deezer Üyeliği Ücretli mi? Deezer Üyelik Ücreti  

Deezer Nasıl Kullanılır?

Deezer uygulamasını kısıtlı özelliklerle birlikte ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gibi 3 ayrı üyelik paketi bulunuyor. ‘Deezer Premium’ üyeliği 3 ay ücretsiz olmakla birlikte sonrasında 17,99 TL olarak ücretlendiriliyor. ‘Deezer HiFi’ üyeliğini 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz ardından 26,99 TL olarak fiyatlandırılıyor. ‘Deezer Family’ paketini ise yine 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz. 1 aylık süreniz bittikten sonra 26,99 TL ödüyorsunuz. Abonelik  ücretlerinin hepsi aylık ödeyeceğiniz ücretlerdir. Uygulamanın premium paketlerine üye olurken taahhüt yapmıyorsunuz, böylece istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebiliyorsunuz. Fiyat olarak Spotify’ın Premium üyelikleriyle kıyasladığımızda bir farkı olmadığını söyleyebiliriz. Spotify’ın Deezer uygulamasına kıyasla sunduğu tek avantaj öğrenci için aylık 8,99 TL premium üyeliğinin olmasıdır.  

Deezer ile Spotify arasında küçük farklılıklar söz konusu. Örneğin; Spotify bireysel üyelikte 1 ay ücretsiz kullanım sunarken Deezer 3 ay ücretsiz kullanım imkanı sağlıyor. Spotify dinlediğiniz şarkılara göre öneriler hazırlarken Deezer, uygulamaya giriş yaparken seçtiğiniz sanatçılara ve müzik türüne göre bir öneri akışı oluşturuyor. Ayrıca, Deezer uygulamasının sevdiğim özelliklerinden biri de çevrenizde çalan bir şarkıyı uygulamada aratabilmek oldu. Bu bize, bir dönemin popüleri olan Shazam uygulamasını hatırlatıyor. Fakat tabii ki Spotify, Deezer’a kıyasla popüler ve en çok tercih edilen müzik uygulamalarından biri.  

Deezer uygulamasını Play Store ve App Store’dan indirebilirsiniz. 

Teknoloji haber bülteni DigiToll’ü izlemek için tıklayınız. 

İlginizi çekebilir: 

Signal, Platforma Eklemeye Hazırlandığı Yeni Özellikleri Duyurdu!

YouTube, Kısa Videolar Oluşturulabilmesini Mümkün Kılan ‘Clips’ İsimli Bir Özelliği Test Etmeye Başladı

Apple, 2020 Yılında da Tablet Pazarında Zirveyi Korudu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz