2000 TL Altı Telefonlar
Okuma Süresi
3 dakika

Fiyatlar arttıkça ihtiyacımız olan teknolojik ürünlere ulaşmak da bir o kadar zor oluyor. Hem beklentilerimizi karşılayacak hem de bütçe dostu cihazlara yönelme ihtiyacı hissediyoruz. Bu ürünlerden biri de akıllı telefonlar. Bu nedenle performansını da dikkate alarak ‘1500 TL, 2000 TL arası telefonlar’ listesine yer verdik. İşte 2000 TL altı akıllı telefonlar. 

Bütçeniz 1500 ile 2000 TL arasındaysa ve seçim yapmakta zorlanıyorsanız sizi kafa karışıklığından kurtaracak bir haberle geldik. ‘Tekno Safari’ Editörleri olarak akıllı telefon piyasasını araştırdık ve ‘1500 TL, 2000 TL arası telefonlar’ listesini sizler için derledik.  Karşınızda ‘2000 TL altı akıllı telefonlar’.

2000 TL Altı Telefonlar 

Özellikle fotoğraf tutkunlarının oldukça seveceği bu listede; tasarımları, teknik özellikleri ve performansıyla beklentilerinizi karşılayacak ‘2000 TL altı telefonlar’ haberimizle karşınızdayız. 

Alcatel 3X  

2000 TL Altı Telefonlar

Özellikle telefonuyla fotoğraf çekmeyi hobi edinenler için önerilebilecek ve bütçeye uygun telefonAlcatel 3X’. Geniş açılı kamerası ve fotoğraflara derinlik katan özelliği sayesinde görüntüler profesyonel çekimlere daha yaklaşıyor. Bununla birlikte yakın çekim portre özelliği ile manzara fotoğrafı çekmeyi tercih edenlere de hitap ediyor. Alcatel 3x’in ayrıca Google Lens alternatifi bulunuyor. Google Lens aracılığıyla objeleri, nesneleri tanımlayabiliyorsunuz. Örneğin; bilmediğiniz bir çiçeği veya cinsini bilmediğiniz bir hayvanı kameranızla tarıyorsunuz ve ona dair tüm bilgiler önünüze geliyor. Fiyatı 1699 TL olan telefonun; 4 GB RAM, 4000 mAh batarya gücü, kamera çözünürlüğü 16 MP, 720 x 1600 ekran çözünürlüğü, iç arka kamerası, Google Asistan özel tuşu ve 128 GB’ a kadar arttırılabilir depolama alanı mevcut. 

Huawei Y7 Pro Dual Sim 

2000 TL Altı Telefonlar

2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar arasında olan Huawei Y7 Pro’, 16 milyon renk yoğunluğuna sahip olması nedeniyle video ve fotoğraf çekimleri için oldukça ideal bir seçenek. Ayrıca gürültü önleyici mikrofon özelliği bulunan cihaz, toplu taşımalarda, kalabalık ortamlarda görüşme yaparken aktif gürültüyü önleyerek sesi daha net almanızı sağlıyor. 4 GB RAM, 4000 mAh batarya gücü, 512 GB’a kadar arttırılabilir depolama alanı, 720 x 1520 ekran çözünürlüğü ve yüz tanıma özelliklerinin yanı sıra çift hatlı ve geniş bir ekrana sahip.  

General Mobile GM 10 

2000 TL Altı Telefonlar

 

Süper geniş açılı kamerası sayesinde telefonuyla fotoğraf çekmeyi sevenleri daha profesyonel çekimlerle buluşturan ‘General Mobile GM 10’, 2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listesinde yer alıyor.  Bütçe dostu telefonun portre mod özelliği ise selfie tutkunları için avantaj oluşturuyor. Fiyatı 1799 TL olan cihaz, 3GB RAM, 4000 mAh pil gücü, 6,52 inç ekran boyutu, 720 x 1600 piksel ekran çözünürlüğü özelliklerini taşıyor. Telefon alırken parasını da düşünenlere ideal seçeneklerden biri olan General Mobile GM 10, 64 GB dahili hafızaya ve 256 GB’a kadar da arttırılabilir depolama alanına sahip. Cihazda bir de yüz tanıma özelliği bulunuyor ve bu durum da kullanıcılar için bir güvenlik önlemi oluşturuyor. Pek çok kişi videoları geniş ekrandan izlemeyi severken oyunları da yine aynı şekilde geniş ekranda oynamaktan daha keyif alır. General Mobile GM 10’da kenarlıksız geniş açılı ekranıyla kullanıcılara bu avantajı sunuyor.    

Alcatel 1S 

2000 TL Altı Telefonlar

2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listesinde olan diğer ürün Alcatel 1S’. 1990 TL fiyatıyla karşımıza çıkan bu cihaz; bokeh etkisi özelliği ile yine fotoğraf tutkunlarının bütçe dostu telefonu olabilir. Bokeh etkisi sayesinde fotoğraflarda arka plan bulanık, asıl obje ise net çıkıyor ve bu çekim fotoğrafa sanat eseri havası veriyor. LCD flaşlı ön kamera özelliği sayesinde de daha net ve parlak selfieler çekme imkanı sunuyor. Makro Lens alternatifi ile ayrıntılı yakın çekimler yapabiliyorsunuz. Telefonun kamera çözünürlüğü 13 MP + 2 MP + 5 MP iken ekran çözünürlüğü 720 x 1440 piksel, 3 GB RAM, 4000 mAh batarya gücüne ve 32 GB depolama alanına sahip.  

Meizu Note 8 

2000 TL Altı Telefonlar

Güzelleştirme algoritması özelliği sayesinde selfielerde cildi parlak ve pürüzsüz hale getiren Meizu Note 8′, 2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar listesinde yer alıyor. Videolara sanatsal bir hava katan yavaş çekim tekniği bir dönem oldukça popülerdi ve hâlâ bu teknikle çekilen videoları storylerde paylaşıyoruz. İşte Meizu Note 8 ‘de yavaş çekim türü ile videoları kaydedebiliyor bununla birlikte çift LED flaş özelliği ile geceleri ve karanlık ortamlarda güzel çekimler yapma imkanı sunuyor.  Fiyatı 1949 TL olan cihaz, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafızaya, 128 GB’a kadar arttırılabilir hafızaya, 1080 x 2160 ekran çözünürlüğüne ve 12 MP + 5 MP kamera çözünürlüğüne sahip. Diğer ürünlere kıyasla batarya gücü 3600 mAh ile daha düşük olan telefon bir de parmak izi okuyucu özelliği sunuyor.  

Samsung Galaxy A7 

2000 TL Altı Telefonlar

Ultra geniş kameraya sahip olması sayesinde düğün fotoğrafları bile çekebileceğiniz ‘Samsung Galaxy A7’ 2000 TL altı en iyi akıllı telefonlar arasında son sırada yer alıyor. Fiyatı 1699 TL olan telefonun 3  GB RAM ve 3600 mAh batarya gücü listede yer alan diğer ürünlere kıyasla daha düşük fakat tam bütçenize göre.  Parmak izi okuyucu özelliği ile kişiye güvenli bir kullanım imkanı sunan telefonun ekranı sürekli açık olduğu için de bildirimlerinizi anında kontrol edebiliyorsunuz. 256 GB’a kadar arttırılabilir hafızası bulunan cihaz güncel oyunları da çalıştırabiliyor ve 1080 x 1920 ekran çözünürlüğü var. Aynı zamanda Samsung Pay özelliği ile mobil ödeme ayrıcalığı sunuyor ve telefonunuzu kredi kartı gibi kullanabiliyorsunuz. Pro aydınlatma alternatifi olması da selfie çekmeyi sevenleri cezbedebilir.  

İlginizi çekebilir:

Xiaomi, 2020 Yılının Üçüncü Çeyreğinde Akıllı Telefon Pazarında Apple’ı Geride Bıraktı

Telefon Doğru Şarj Etme ve Önemi – Telefon Ömrünü Uzatacak Öneriler

Oppo, Yeni Bluetooth Hoparlör Modelini Türkiye’de Tüketici Beğenisine Sundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz