2022-lg-tv-oled-teknosafari
Okuma Süresi
1 dakika

2022 model LG TV modelleri, üst düzey görüntü kalitesi, daha fazla ekran boyutu ve ileri teknoloji özellikler ile dikkat çekiyor.

LG, 2022 model OLED TV modellerinin en gelişmiş ve etkileyici serisini tanıttı. LG’nin en yeni modelleri, güçlü görüntüleme teknolojileri, daha akıllı özellikleri ve hizmetler ile gelişmiş bir webOS işletim sistemi sunuluyor.

Dokuz yıldan uzun süredir premium TV pazarında yer alan ve üst üste 8 yıl CES İnovasyon Ödülü alan LG OLED TV, premium TV segmentini  yeniden şekillendiriyor. OLED TV modelleri, kusursuz siyahlar, doğal renkler ve üst düzey kontrast için kendinden aydınlatmalı OLED pikseller kullanıyor.

lg-oled-8k-teknosafari

LG’nin 2022 model G2 serisi, yeni 83 inç modelini ve halihazırda bulunan 55, 65 ve 77 inç TV’leri tamamlıyor. Ayrıca şirket, dünyanın ilk 97 inç OLED modelini içeriyor. Tüm bunlara ek olarak LG C2 serisi ise, 48, 55, 65, 77 ve 83 inç monitörlerin yanında PC oyunları için ideal olan 42 inç OLED TV sunuyor. Bu OLED TV serisi, daha şık bir tasarımın yanında daha sürükleyici bir izleme deneyimi için ekstra ince çerçevelere sahip.

LG’nin yeni TV modellerinin çoğunun kalbinde yer alan 5.nesil α9 akıllı işlemci gelişme performansını artırmak için derin öğrenmeden yararlanıyor ve ön plan ve arka plan öğelerini birbirinden daha belirgin hale getirerek ekran görüntülerine daha üç boyutlu bir kalite kazandırıyor. 5. nesil α9 akıllı işlemci, izleyicilere daha gerçekçi ses sağlamak için LG’nin AI Sound Pro özelliğinin yeteneklerini de genişletiyor; TV’lerin yerleşik hoparlörlerinin sanal 7.1.2 surround ses üretmesini sağlıyor.

LG OLED, yıllar boyunca oyun alanında aralarında NVIDIA G-SYNC® Uyumlu’yu destekleyen ilk OLED TV ve NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Serisi grafik kartlarıyla 8K oyun sergileyen ilk 8K OLED TV’nin de bulunduğu birçok ilk ünvanı elde etti. 1 milisaniyelik tepki süresi, düşük giriş gecikmesi ve birden fazla HDMI 2.1 özelliğini destekleyen dört adede kadar HDMI bağlantı noktası ile LG OLED’in konsol ve PC oyunseverler için ideal seçim olması hiç de şaşırtıcı değil. NVIDIA GeForce NOW ve Google Stadia bulut oyun platformları desteğiyle oyuncular, uyumlu bir kontrol cihazı bağlayarak eğlenmeye başlayabiliyor.

İlginizi Çekebilir:

Harmony OS 3.0 çıkış tarihi belli oldu

Samsung televizyonlara GeForce Now ve Google Stadia desteği geliyor

Samsung, 4K 240 Hz monitör üzerinde çalışıyor

Tesla, 2021 yılı satış sayısını paylaştı

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz