4000 TL Altı Telefonlar
Okuma Süresi
3 dakika

Bir telefon alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birinin batarya performansı olduğunu biliyoruz. Oldukça önem teşkil eden pil gücü aynı zamanda akıllı telefonların fiyat politikasını da belirleyen özelliklerden biri. Bu noktadan yola çıkarak hazırladığımız liste haberimizde, 4000 TL altı bütçe ile alınabilecek bataryası en iyi telefonlara yer verdik. İşte bataryası en iyi telefonlar!

Gün içinde telefonunu aktif kullananların yaşayacağı en önemli problemlerden biri, şarj sorunu. Bu problemi yaşamamak için de bir telefonda bakılması gereken en önemli özelliklerin başında, pil gücü geliyor. Batarya kapasitesi ayrıca, telefonun genel performansı hakkında da kullanıcılara bazı ipuçları veriyor. Fakat piyasadaki marka ve model çeşitliliği içerisinde hem bütçeye uygun olan hem de pil performansı iyi olan telefonları bulmak, içinden çıkılmaz bir hale gelebiliyor. Bu nedenle, işinizi kolaylaştıracak bir listeyle karşınıza çıktık. Haberimizde, 4000 TL altı bütçe ile alınabilecek bataryası en iyi telefonlara yer verdik. İşte bataryası en iyi telefonlar!  

İşte 4000 TL altı bataryası en iyi telefonlar! 

4000 TL Altı Telefonlar

7000 mAh pil kapasitesiyle giriş yaptığımız listemizi güncel fiyatları da dikkate alarak hazırladık. Haberimizde 4000 TL altında bir bütçeyle alınabilecek bataryası en iyi telefonlara yer verdik. İşte 4000 TL altı bataryası en iyi telefonlar!

1. Samsung Galaxy M51 

7000 mAh pil gücü ile ‘4000 TL Altı Bataryası En İyi Telefonlar’ listesine ilk sıradan giren Samsung Galaxy M51’, 3 bin 769 liralık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülüyor. Uzun süre dayanan bir batarya ömrü sunan cihaz, 25W hızlı şarj teknolojisi ile destekleniyor. Kamera ve ekran özellikleriyle de fiyatına kıyasla iyi bir performans sunan cihaz, mobil oyun oynamayı sevenler için batarya performansı açısından ideal bir telefon olarak görülüyor. Galaxy M51’in gerçek pil ömrünün; ağ ortamına, kullanım şekline ve diğer unsurlara bağlı olarak farklılık gösterebileceği belirtiliyor. 64 saat konuşma süresi, 24 saat internet kullanımı, 34 saat video oynatma ve 182 saat müzik oynatma imkanı sunan telefon, aynı zamanda 8 GB RAM kapasitesiyle de kullanıcıları memnun edecek bir performans sergiliyor.

2. Samsung Galaxy M31s 

4000 TL Altı Telefonlar

‘Bataryası en iyi telefonlar’ listesinin ikinci sırasında, Samsung Galaxy M31s’ yer alıyor. 6000 mAh batarya gücü olan cihaz, 3 bin 199 TL liralık bir fiyat etiketi ile geliyor. 25W gücünde hızlı şarj desteği de bulunan cihazın bataryasında, tersine şarj özelliği de bulunuyor. Böylece telefondan, başka cihazlar da şarj edilebiliyor. Galaxy M31s’in bataryası; kullanıcılara 22 saate kadar internet kullanımı, 27 saate kadar video oynatma, 125 saate kadar müzik dinleme ve 51 saate kadar konuşma imkanı sağlıyor. 

3. Samsung Galaxy M30s 

4000 TL Altı Telefonlar

3 bin 625 liralık bir fiyat etiketi ve 6000 mAh gücünde bir bataryası bulunan ‘Samsung Galaxy M30s’, gün içinde şarja ihtiyaç duymadan rahat bir kullanım sunmayı vadediyor. Hızlı şarj özelliği de bulunan telefon, çift SIM kartla kullanılabiliyor. 15W hızlı şarj desteği sunan cihaz; 131 saate kadar müzik dinleme süresi, 22 saate kadar internet kullanımı, 29 saate kadar video oynatma ve 49 saate kadar konuşma süresi sunduğunu iddia ediyor. 

4. Xiaomi Mi Note 10 Lite 

4000 TL Altı Telefonlar

3 bin 549 liralık bir fiyat etiketine sahip olan Xioami Mi Note 10 Lite’, 5260 mAh gücünde batarya ile geliyor. Cihazın; 30W gücünde hızlı şarj desteği de bulunan bataryası, 33 saat konuşma, 552 saat 4G bekleme, 23 saat video oynatma ve 178 saat müzik dinleme imkanı sunuyor. Ürün, aynı zamanda kamera performansı açısından da içerik üretmeyi seven kullanıcılara hitap ediyor. 

5. Poco X3 NFC 

4000 TL Altı Telefonlar

5160 mAh gücünde bir bataryası bulunan Poco X3 NFC’ ise 33W’lık hızlı şarj desteği sunuyor. Orta sınıf bir telefona göre uzun pil ömrü sağlamayı vadeden telefonun fiyatının, 3 bin 699 lira olduğu ifade ediliyor. Cihaz, 65 dakikada yüzde 100 şarj seviyesine ulaşıyor. Pilin uzun ömürlü kalmasını ve şarj tüketiminin verimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan ‘Middle Middle Tab’ teknolojisine de sahip olan telefon, diğer özellikleriyle de fiyat/performans açısından tercih edilebilir bir noktada duruyor. 

Teknoloji haber bülteni DigiToll‘ü izlemek için tıklayınız.

İlginizi çekebilir: 

Sony’nin 64 MP Kamerasıyla Dikkat Çeken Realme 7 Satışa Çıktı

Samsung, Yeni ‘Exynos 1080’ İşlemci Modelini Tanıttı

Xiaomi, ‘Mi 10T’ ve ‘Mi 10T Pro’ Akıllı Telefon Modelleri ve Yeni Ekosistem Ürünleri Tanıttı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz