Okuma Süresi
1 dakika

Samsung yeni akıllı telefonu Galaxy F22’yi sessiz sedasız tanıttı. Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy F22, ekranı, pili ve kamera kurulumuyla dikkat çekeceğe benziyor. 

Güney Kore merkezli Samsung, resmi internet sitesi üzerinden yeni akıllı telefonunu görücüye çıkardı. Samsung’un web sitesinde listelenen yeni akıllı telefon, bünyesindeki özelliklerle ve fiyatıyla segmentinde rekabeti artırabilir. 

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy F22, aslına bakılırsa Galaxy A22 4G modelinin yeniden markalanmış hali olarak karşımıza çıkıyor. Arka kapağının mat plastik olduğu akıllı telefonun, sağ kenarındaki güç butonuna entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu da mevcut.

Galaxy F22’nin özellikleri

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy F22; 6,4 inç büyüklüğünde bir ekran ile geliyor. Super AMOLED bir panele sahip olan yeni akıllı telefon, kullanıcılara HD+ çözünürlük sunuyor. Bunun yanı sıra 90 Hz’lik ekran tazeleme oranının bulunduğu cihaz, bu bağlamda oyunseverlerin dikkatini çekebilir. Cihazın ekranının üst orta bölümüne yerleştirilen su damlası çentiğinde ise 13 MP çözünürlük sunan bir selfie kamerası bulunuyor

Galaxy F22, gücünü ise sekiz çekirdekli MediaTek’in Helio G80 yonga setinden alacak. Şirket bu yonga setini ayrıca 4 GB ya da 6 GB RAM ile destekliyor. Depolama alanında da yine kullanıcıya 64 ve 128 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. 

Kutusundan 6.000 mAh’lik bir pil kapasitesiyle çıkan cihaz, kullanıcıları hızlı şarj noktasında kullanıcıları üzecek gibi duruyor. Zira cihaz 15 W’lık bir adaptörle kullanıcılara sunulacak. Android 11 işletim sistemi desteğiyle gelen Galaxy F22’nin OneUI 3.0 arayüzünü kullanacağını da belirtelim. 

Kamera noktasına geldiğimizde ise, arka tarafta dörtlü bir kamera kurulumu olduğu görülüyor. Ana kamerasının 48 MP çözünürlük sunduğu akıllı telefonun ayrıca 8 MP ultra geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP de derinlik sensörü bulunuyor. 

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy F22’nin 6 Temmuz’da satışa sunulacağı bilgisi paylaşıldı. Cihazın 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanlı versiyonunun fiyatı ise 200 dolar olarak açıklandı. Galaxy F22’nin Türkiye’ye ne zaman geleceği ise şu an için bilinmiyor. 

İlginizi Çekebilir:

Apple, ‘Beats Studio Buds’ Kulaklığın Amazon Tanıtımında Samsung Galaxy S21 Kullandı! 

Samsung, Fiyatı ve 90 Hz Ekran Tazeleme Oranıyla Dikkat Çeken Galaxy M32 ’yi Tanıttı

Samsung A52 vs A72 : A52 kamera performansı nasıl? Samsung Galaxy A52 inceleme:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz