LG ProBeam Projektör
Okuma Süresi
2 dakika

LG, 2020 Reddot Ödül’lü ‘ProBeam’ projektör modellerini tanıttı. 5000 ANSI lümene sahip LG ProBeam ‘Lazer 4K BU50NST’ ve ‘Full HD BF50NST’ projeksiyon cihazlarının; 8.3 megapiksel çözünürlüğü, ‘webOS’ desteği, 12 noktadan yatay ve dikey kenar düzeltmesi, yatay ve dikey lens kaydırması, zoom yapma özelliği ve 20.000 saate varan ışık kaynağı ömrü ile iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandığı ifade edildi. 

Güney Koreli teknoloji devi LG, 2020 Reddot Ödül’lü ProBeam’ projektör modellerini tanıttı. 5000 ANSI lümene sahip LG ProBeam ‘Lazer 4K BU50NST’ ve ‘Full HD BF50NST’ projeksiyon cihazlarının; 8.3 megapiksel çözünürlüğü, ‘webOS’ desteği, 12 noktadan yatay ve dikey kenar düzeltmesi, yatay ve dikey lens kaydırması, zoom yapma özelliği ve 20.000 saate varan ışık kaynağı ömrü ile iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandığı ifade edildi. Aktarılan detaylara göre, ‘BU50NST’ 3840×2160 4K UHD ve ‘BF50NST’ 1920×1200 Full HD projektörler; 5000 ANSI Lümene sahip ekranı, ‘webOS’ desteği, kablosuz bağlantı özellikleri, yatayda ±%20, dikeyde ±%5 kaydırılabilmesi ve x1.6 zoom yapabilmesi ile mükemmel görüntü, netlik ve esneklik sağlamayı vadediyor. 

Modellerin 16.7 litrelik kompakt gövdesinin, her türlü iş ortamına mükemmel şekilde uyum sağladığı ifade ediliyor. 12 noktadan yatay ve dikey kenar düzeltmesi ise ekran bozulmasını ayarlayabiliyor ve ekranı daha hassas hale getirilebiliyor. Bununla birlikte; 20.000 saate kadar ömrü olan çevre dostu ‘LG ProBeam’in güçlü lazer ışık kaynağı, daha parlak görüntüler sunmayı vadediyor. Bu da projektörde günde 8 saat video oynatılması durumunda, lazer ışık kaynağının 7 yıl dayanması anlamına geliyor. Bir başka deyişle, ‘LG ProBeam’ ile ışık kaynağı değişimi olmadan 6.000 film izlenebiliyor. ‘LG ProBeam’in ayrıca, başlangıçtaki görüntü parlaklığını çok uzun süre koruyabildiği ve böylece kullanıcıların, yüksek maliyetlere katlanarak ampul değiştirmek zorunda kalmadığı belirtiliyor.  

‘LG ProBeam’ projeksiyon cihazı, kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor

LG ProBeam Projeksiyon Cihazı

Diğer yandan; cihazların, ‘4K UHD Lazer’ teknolojisini kullanan 8.3 milyon pikselli 300 inç büyüklüğünde bir ekrana bile çarpıcı bir görsel kalite katabildiği dile getiriliyor. 5.000 ANSI lümen değerindeki parlaklığın, yoğun ışıklarla aydınlatılan konferans odalarında bile görüntü kalitesindeki kaybı engellediği ifade ediliyor. İş toplantıları, konferanslar ve ortak çalışma toplantıları için tasarlanan ölçeklenebilir ve uyarlanabilir bir projeksiyon cihazı olan ‘LG ProBeam’, doğru ve net görüntü sunmasıyla kullanıcıların iş verimliliğini ve üretkenliğini artırmasına olanak tanımayı ve sunumların başarısına katkı sağlamayı vadediyor. 

Ultra yüksek çözünürlüklü video ve ses sunmayı hedefleyen “HDBaseT” ise uzun ve tek bir kablo üzerinden ‘Ethernet’, kontrolör, USB ve 100 W’a kadar güç aktarımı sağlayan küresel bir standart olarak tanımlanıyor. En yeni ‘HDBaseT’den faydalanan ‘LG ProBeam’, montaj konumundan bağımsız olarak performans ve yüksek kaliteden ödün vermeden kablo karmaşasını ortadan kaldırabiliyor. Kablo azlığı, kullanıcılara görsel anlamda da avantaj sağlıyor.  

Paylaşılan diğer bilgilere göre; ‘LG ProBeam’, hem akıllı hem de kablosuz bağlantı seçeneği ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar akıllı iletişim sağlamak için ekranı ve sesi, kablosuz yansıtma (Miracast) ve Bluetooth eşleştirme ile rahatça paylaşabiliyor. Bununla birlikte, ‘webOS’ ile internete bağlanabiliyor ve ‘Wi-Fi’ ağı kullanılabiliyor. 

Teknoloji haber bülteni DigiToll‘ü izlemek için tıklayınız.

İlginizi çekebilir:

Acer, Ev Eğlencesine Yönelik Projeksiyon Cihazı ‘H6541BDi’yi Tanıttı

Samsung’dan yapay zekâ destekli görünmez klavye 

LG, CES 2020’de Yeni Kıvrılabilen Televizyonunu tanıtacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz