Bu içeriği değerlendirin.
Okuma Süresi
1 dakika

Geliştirdiği teknolojiler ile dünya çapında birçok kuruma çok kanallı iletişim platformu sunan SmartMessage, dünya genelinde özellikle finans, bankacılık ve sigortacılık sektörlerinde lider firmalara hizmet veriyor. Şirketin CEO’su Oğuz Küçükbarak, küresel büyüme ile birlikte istihdam miktarını da yıl sonuna kadar 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Özellikle de yeni girişimlerde sürdürülebilir ve stratejik büyüme planlarının olması, büyüme ve küreselleşme süreçlerinde çok büyük bir öneme sahip. Genç kadroya sahip şirketler, günümüzün dinamiğini yakalayabiliyor ve çok daha büyük bir kitleye hitap edebiliyor. Yazılım teknolojileri ile tüm dünyada 2 binden fazla kuruma hizmet veren Türk mühendislik şirketi SmartMessage, genç mühendisleri kadrosuna katarak büyümeye devam ediyor.

Şirketlerin hedef kitleleri ile olan iletişimde verimi artıran ve çok daha kaliteli bir müşteri deneyimi sunan SmartMessage, sunduğu teknolojiler ile yurtdışı atılımlarına hızla devam ediyor. Şirket, küresel büyüyüşüne devam ederken, genç yetenekleri bünyesine katmaya özen gösteriyor.

smartmessage-teknosafari-min

Toplamda 5 kıtada 9 ofise ve 100’den fazla çalışana sahip SmartMessage’ın CEO görevinde bulunan Oğuz Küçükbarak, “Geçtiğimiz sene ve bu senenin ilk yarısında Singapur, Güney Afrika, Şili, Çek Cumhuriyeti ve Suudi Arabistan ile yer aldığımız kıta sayısını beşe çıkararak ABD ve BAE dışında yepyeni ülkelere de adım atmış olduk. Yakın zamanda da Kuzey Afrika ve İngiltere’de yer almak hedeflerimiz arasında yer alıyor. SmartMessage olarak girdiğimiz pazarlarda ve bu bölgelerde, Ortadoğu’da başardığımız gibi bilinen ve tercih edilen bir marka olmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuşarak büyüme hedefleri konusunda bilgiler verdi.

Küçükbarak, şirket çalışanlarının %78 gibi yüksek bir oranının X ve Y kuşaklarından oluştuğunu belirtirken, genç kadroya sahip olmalarının çok büyük bir avantajını yaşadığını belirtirken, bu şekilde devam etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir:

Türk Scooter Girişimi Palm, 43 Milyon Liraya Satıldı

Türkiye’de Kadın Girişimciler, Girişim Ekosisteminin Yalnızca Yüzde 13’ünü Oluşturuyor!

ABD Merkezli Girişim Şirketi Kernel, 50 Bin Dolarlık Bir Zihin Okuma Cihazı Tanıttı

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz