Çıkması Beklenen Oyunlar
gamer work space concept, top view a gaming gear, mouse, keyboard, joystick, headset, mobile joystick, in ear headphone and mouse pad on black table background.
Okuma Süresi
4 dakika

Eğlencenin  vazgeçilmezlerinden biri olan oyun piyasası, her yıl yeni gelişmelerle oyun-severleri heyecanlandırmayı başarıyor. Oyun tutkunlarının; 2020 yılında çıkması beklenen bazı oyunlar pandemi etkisiyle ertelenince, 2021 yılını merakla beklemeye başladığı da biliniyor. Tekno Safari editörleri, oyun tutkunları için 2021 yılında çıkması beklenen oyunlar ile ilgili yeni bir liste derledi. 

Eğlencenin  vazgeçilmezlerinden biri olan oyun piyasası, her yıl yeni gelişmelerle oyun-severleri heyecanlandırmayı başarıyor. Oyun tutkunlarının; 2020 yılında çıkması beklenen bazı oyunlar pandemi etkisiyle ertelenince, 2021 yılını merakla beklemeye başladığı da biliniyor. Özellikle 2020 yılından gelecek yıla ertelenen oyunlar, birçok kişide heyecan yaratıyor. Tekno Safari editörleri, oyun tutkunları için 2021 yılında çıkması beklenen oyunlar ile ilgili yeni bir liste derledi.

İşte 2021 yılında çıkacak olan oyunlar!

2021 Yılında Çıkması Beklenen Oyunlar

Yeni liste haberimizde, hem yeni konsollarla kullanıcı beğenisine sunulacak oyunları hem de belli bir serinin devam oyunu olan oyunları tanıyacak ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olacaksınız. İşte 2021 yılında çıkacak olan oyunlar!

1. Hitman 3 

Çıkması Beklenen Oyunlar

‘Ajan 47’ ve ‘Suikast Dünyası’ üçlemesinin son oyunu olan Hitman 3’, 2021 yılında çıkması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Çıkış tarihi 20 Ocak 2021 olarak belirlenen oyunun; PC, PS5, Xbox Series X, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacağı belirtiliyor. ‘Standart Edition’ ve ‘Deluxe Edition’ olmak üzere iki sürüm şeklinde çıkacak olan oyunun fiyatının ise 260 ve 390 TL olarak belirlendiği ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra Hitman 3’te, ‘hayalet mod’ ve ‘keskin nişancı modu’ bulunmayacağı biliniyor. Oyun; ‘Elsuvie Targets’, ‘Contracts Mode’ ve ‘Sniper Assassin’ olmak üzere üç yeni modla yeni yılda oyun-severlerin beğenisine sunuluyor. Bu modlar; oyuncuların kendi yeteneklerini ön plana çıkarabilecekleri, suikastler düzenleyebilecekleri, daha serbest bir şekilde hedeflerini kendileri belirleyebilecekleri ve puan kazanmak için belirli görevleri tamamlayabilecekleri nitelikler taşıyor.

2. Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake 

Çıkması Beklenen Oyunlar

İkinci sırada yer alan Prince Of Persia: The Sands Of Time Remakeoyununun ise 21 Ocak 2021’de çıkması planlanıyor. Geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran oyunun yeni sürümünde, oyuncuların 1989’da yayınlanan ‘Prince of Persia’nın orijinaline ana menüden ulaşabileceği belirtiliyor. PC, Xbox One, Xbox Series X, PS4 ve PS5 platformlarında çıkacak olan oyunun fiyatının ise 179 TL olacağı ifade ediliyor. ‘Prince of Persia’nın grafik özellikleri ile döneminin öncü oyunları arasında yer aldığı biliniyor. Oyun ayrıca; yeni savaşları, animasyonları ve müzikleri nedeniyle de merakla bekleniyor. 

3. WRATH: Aeon of Ruin 

Çıkması Beklenen Oyunlar

Planlanan çıkış tarihi 25 Şubat 2021 olarak açıklanan ‘WRATH: Aeon of Ruin’; bünyesine üç merkez dünya, 15 seviye, 10 ‘artefact’, 9 silah, 15 düşman ve ‘boss’ ve ‘multiplayer’ mod desteği ekliyor. PC, Xbox One ve Nintendo Switch’e gelecek olan oyunun, daha erken çıkması beklenirken 2021’e ertelediği biliniyor. Bölümleri keşfetmeyi oyuncuya bırakan ‘Aeon of Ruin’in ayrıca, 90’ların görsel zevkiyle karşımıza çıkacağı ifade ediliyor.

4. Ride 4  

Çıkması Beklenen Oyunlar

‘PS5’ ve ‘Xbox Series’ için 2021 yılının Ocak ayında çıkış yapacak olan Ride 4’ oyununun PS4 versiyonunun, 30 Nisan 2021 tarihinde önceden satın alınabileceği ve çıkış yaptığında PS5 versiyonu için ekstra ücret ödemeden indirilebileceği belirtiliyor. Grafik özellikleri ile motosiklet tutkunlarının gözdesi olan oyun, PS5’te 4K 60 FPS deneyimi yaşatmayı vadediyor. Tanıtım videosunda hız ve akıcılık bakımından tam not alan ‘Ride 4’ün, yeni nesil oyuncuları memnun etmesi bekleniyor. Pek çok pistte sürüş yapma imkanı sunan oyun, zorlu yarışlar ve yetenek testleri ile keyifli bir deneyim sunuyor. Çevrim içi yarışma imkanı da tanıyan oyunda oyuncular; kasklarını, motosiklet desenini ve kıyafetlerini de kendileri tasarlıyor. 499 TL olan oyunun ‘Special Edition’ sürümünün ise 709 TL olduğu ifade ediliyor.

5. The Pedestrian 

Çıkması Beklenen Oyunlar

Ocak 2021’de PS4’e geleceğini duyuran The Pedestrian’, bir bulmaca oyunu olma niteliği taşıyor. 2020 yılında PC platformu için çıkış yapan oyun, farklı bir bulmaca deneyimi yaşatmayı vadediyor. Oyunda oyuncular, levhalar aracılığıyla keşfederek ilerliyor ve sokak tabelalarını düzenliyor. 

6. Riders Republic 

Çıkması Beklenen Oyunlar

Listeye altıncı sıradan giren ‘Riders Republic’ oyununun; 25 Şubat 2021 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapması bekleniyor. Oyunun standart sürümünün 269 TL, ‘Gold Edition’ sürümünün 449 TL, ‘Ultimate Edition’ sürümünün ise 539 TL olduğu belirtiliyor. ‘Ubisoft Annecy’ tarafından geliştirilen oyunun ‘Xbox One’ ve ‘PS4’ için alınması durumunda, yeni nesil konsollara ek bir ücret ödemeden yükseltilebileceği ifade ediliyor. Oyuncuların pek çok spor aktivitesine katılabildiği oyunda; dünyanın farklı yerlerine gidilebiliyor, çok oyunculu modda takım kurulabiliyor ve 50’den fazla oyuncuyla serbest bir halde kıyasıya rekabet edilebiliyor.

7. Little Nightmares II 

Çıkması Beklenen Oyunlar

‘Little Nightmares II’ oyununun ise 11 Şubat 2021 tarihinde çıkış yapması bekleniyor. PS4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkacak olan oyunun PS5 ve Xbox Series X sürümlerinin ise ilerleyen zamanlarda oyun-severlerin beğenisine sunulacağı belirtiliyor. Korku temalı bir macera oyunu olan ‘Little Nightmares II’de oyuncular, ‘Mono’ ve ‘Six’ karakterlerini kontrol ederek karmaşık bulmacaları çözüyor ve düşmanları yenmeyi hedefliyor. Oyunun, fantastik bir dünya sunduğu ifade ediliyor.

8. Far Cry 6

Çıkması Beklenen Oyunlar 

‘Standart Edition’ fiyatı 269 TL, ‘Gold Edition fiyatı’ 449 TL, ‘Ultimate Edition’ fiyatı ise 495 TL olan oyun, 31 Aralık 2021 tarihinde oyun tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunculardan ülkeyi acımasız bir diktatör ve oğlunun zulmünden kurtarmalarını isteyen ‘Far Cry 6’, modern bir gerilla mücadelesi deneyimi yaşatıyor. Oyuncuların baba ve oğlun zorbalığına karşı duracağı oyunda, ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir mücadeleye atılıyor ve bu mücadelede vahşi hayvanlar da görülüyor.

9. Werewolf: The Apocalypse – Earthblood  

Çıkması Beklenen Oyunlar

‘Werewolf: The Apocalypse – Earthblood oyununun planlanan çıkış tarihinin, 4 Şubat 2021 olduğu ifade ediliyor. PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One ve PC platformları için satışa çıkacak olan oyunda, vahşi bir savaş ortamı bulunuyor. Mistik maceraları da ön plana çıkaran oyunun ana karakteri; insan, kurt ve ‘Werewolf’ olmak üzere üç formda görülüyor. Bu formlarda iletişim kurmak için oyuncular; insan kalabiliyor, gizli bir şekilde etrafta gezmek için kurt olabiliyor ve ‘Werewolf’ formunda dövüşerek dehşet saçabiliyor.

10. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2  

Çıkması Beklenen Oyunlar

Listenin son sırasında yer alan ‘Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’ oyununun da benzer şekilde, daha erken çıkması beklenirken 2021’e ertelendiği biliniyor. Oyunun net çıkış tarihinin ise henüz belli olmadığı ifade ediliyor. PS4 ve PS5 için çıkış yapacak olan oyunun, ‘Xbox Series X’ gibi yeni konsollarda da görülebileceği tahmin ediliyor. ‘Standart’ versiyonu 92 TL olan oyunun; ‘Unsanctioned Edition’ sürümünün 109 TL, ‘Blood Moon Edition’ sürümünün ise 129 TL olarak ücretlendirildiği belirtiliyor.

Geliştiricilerin, daha önce kalite çıtasını yükseltmeyi hedeflediği için oyunun çıkışını 2021’e ertelediği dile getiriliyor. Merakla beklenen oyunda, tehlikeli karakterler de görülebiliyor. Yeni versiyonun, klasik oyunun devamı olacağı ve oyuncu seçimleriyle ve entrikalarıyla güç dengesini değiştirebileceği ifade ediliyor.

Teknoloji haber bülteni Digitoll’ü izlemek için tıklayınız.

İlginizi çekebilir:

Oxford Araştırmaları, Uzun Süre Video Oyunu Oynayan İnsanların Mutlu Hissetmeye Daha Yatkın Olduğunu Gösteriyor

Amazon Mobil Oyuncular İçin GameOn Uygulamasını Yayınladı

Acer, ‘Nitro VG2’ Serisi Oyun Monitörü Modellerini Satışa Sundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz