playstore-en-cok-indirilen-oyunlar-teknosafari
Okuma Süresi
1 dakika

Türk Telekom’un sahip olduğu dijital oyun platformu Playstore, 2021 yılında en çok satan oyunlar listesini yayınladı. Zirvede ise Resident Evil Village yer alıyor.

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, artık sonlarına geldiğimizde 2021 yılında en çok oynanan oyunları listeledi. PC, Mac ve konsol oyunlarının yanında mobil ve free 2 play oyun içeriklerinin de satıldığı Playstore içerisinde, yoğunluk olarak aksiyon, spor ve FPS oyunları tercih edildi.

Artık efsaneleşmiş 25 yıllık Resident Evil serisinin son oyunu Village, 2021 yılında en çok satın alınan oyunlar listesinde ilk sırada yer aldı. Mayıs ayında çıkış yapan oyun, yılın son aylarında atağa geçerek eFootball PES 2021’i geride bırakmayı başardı.

resident-evil-village-teknosafari

Playstore’da en çok satılan ikinci oyun ise eFootball PES 2021 oldu. Futbol oyunu denince akla gelen 2 oyundan biri olan PES, son dönemlerde ne yazık ki beklentileri karşılayamadı.

Bir PlayStation efsanesi olan God of War ise, sonunda PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 14 Ocak 2022 tarihinde PC için çıkış yapacak olan oyun, henüz ön satışları ile listede 3. sırada yer aldı. Oyunda Türkçe altyazı seçeneğinin de olacağını hatırlatmakta fayda var.

Konami’nin beklentileri karşılayamaması ile FIFA serisi, futbol oyunları kategorisinde zirveye oturmuş durumda. FIFA 21, listenin 4. sırasında yer aldı.

Geçtiğimiz Eylül ayında çıkış yapmış olan Deathloop ise, Playstore’da 2021 yılında en çok satış yapan 5. oyun oldu. Oyun, Game Awards 2021 töreninde En İyi Oyun Yönetimi ve En İyi Sanat Tasarımı ödüllerini de almaya hak kazanmıştı.

2021 yılında oyun tutkunlarının Playstore’da en çok satın aldığı 10 oyun şöyle:

1- Resident Evil Village
2- eFootball PES 2021
3- God of War (PC)
4- FIFA 21
5- DEATHLOOP
6- Assassin’s Creed Valhalla
7- Back 4 Blood
8- NBA 2K21 / NBA 2K22
9- World War Z: Aftermath
10- Mount & Blade II: Bannerlord

İlginizi Çekebilir:

Zoom ve benzeri konferans uygulamalarına Türk rakip: OctaMeet

LG, S95QR Soundbar modelini CES 2022 ile tanıtacak

Türk Devletleri Teşkilatı, uzayda iş birliği kararı aldı

Tekno Safari YouTube kanalına abone olmak için tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz